2017 yazına damgasını vuracak Türkçe ve yabancı şarkılar

Önizle
Reklam
Bu yaz yabancı şarkılarla eğlenip Türkçe şarkılarla duygusallaşıyoruz!

Dijital müzik yayıncılığının lider şirketi SMG, bu yaza damgasını vuracak Türkçe ve yabancı şarkıları derledi. Listeye göre pop, deep house ve rap müziğin ağırlıklı olduğu yabancı şarkılar yaz boyunca eğlendirip dans ettirecek. Sezen Aksu, Sıla ve Enbe Orkestrası'nın şarkılarının yer aldığı Türkçe liste ise, duygusal ve romantik anlarımıza eşlik edecek!

Alışveriş merkezlerinden otellere, restoranlardan turistik tesislere kadar 8.500 noktada kapalı devre dijital müzik yayını hizmeti veren SMG, bu yaza damgasını vuracak Türkçe ve yabancı şarkıları açıkladı. Profesyonel DJ ve müzik direktörlerinden oluşan SMG Müzik Departmanı'nın hazırladığı listeye göre bu yıl yabancı şarkılarla eğlenirken, Türkçe şarkılarla duygusal anlar yaşayacağız.

Pop'tan deep house'a yabancı müzikler
SMG'nin bu yaz en çok dinlenecek yabancı şarkılar listesinin ilk iki sırasında İngiliz şarkıcılar yer alıyor. Anne Marie, Ciao Adios şarkısıyla Ed Sheeran ise Shape of You ile yaz boyunca enerjimizi yükseltiyor. Yabancı şarkılar listesinde pop müzikten deep house'a, rock'tan rap'e kadar birçok farklı türden şarkılar yer alıyor. Justin Bieber, I'm the One şarkısında DJ Khaled'e, Selena Gomez ise It Ain't Me'de Kygo'ya eşlik ederek listede yer alıyor.

Bazen neşe bazen keder: Türkçe şarkılar
SMG'nin hazırladığı listeye göre, bu yaz en çok dinlenecek Türkçe şarkılar duygusal anlarımıza eşlik edecek. Listenin ilk sırasında Küsme Aşka ile Oğuzhan Koç yer alırken, Sezen Aksu, Sıla ve Enbe Orkestrası da şarkılarıyla yaza damgasını vuracak. Hande Yener, Berkay, Merve Özbey ise bu yazın hareketli isimleri olarak ön plana çıkacak.

Bu yazın en popüler 10 yabancı şarkısı
Anne Marie - Ciao Adios
Ed Sheeran - Shape of You
Luis Fonsi - Despacito
Drake - Passionfruit
İmagine Dragons - Believer
Claptone - Puppet Theatre
DJ Khaled - I'm the One
Alice Merton - No Roots
Kygo - It Ain't Me
Disciples - On My Mind

Bu yazın en popüler 10 Türkçe şarkısı
Oğuzhan Koç - Küsme Aşka
İrem Derici - Tektaş
Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
İlyas Yalçıntaş - Gel Be Gökyüzüm
Hande Yener - Bakıcaz Artık
Soner Sarıkabadayı - Tekamül
Berkay - Yaz
Erdem Kınay feat. Merve Özbey - Boynun Borcu
Sıla - Yan Benimle
Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi?

Yorum Gönder

0 Yorumlar