Dufold Etiket Üretimi

Önizle
Reklam
Dufold Etiket Üretimi
Dufold etiketler ürün tanıtım ve bilgi kaynağıdır. Dufold etiket çift katmanlı ve termal transfer yöntemiyle çalışan barkod yazıda üretilmektedir. Alt katmanda bulunan tutucu bölgedir. Üst katman bulunan bölüm ise ürün tanıtımı yani mürekkep tutucu bölümdür. Etiket üretim çeşitleri baskılı etiketler ve baskısız etiketler olarak tanınmaktadır. Dufold etiket, ürün kalitesinden, üretim özelliğine, renk ve boyut seçeneğinden fiyatlarına kadar farkını kanıtlamaktadır. 
 
Dufold Etiket Üretimi
 
Dufold etiket, termal transfer özellikli barkod yazıcıda üretilmektedir. Ürün, marka, model, kullanım süresi gibi önemli bilgileri içeren Dufold etiket üretimi teknik bilgi ve tasarım gerektirmektedir. Dufold etiket ihtiyaca göre üretilebilmektedir. Şekil, boyut, renk ve tasarım özelliklerine göre isimlendirilmektedir. Termal Transfer özellik etiketin kolay ve güvenli kullanımını sağlamaktadır.
 
Etiket kullanım özelliği ve kullanım alanına göre seçilmelidir. Açık alanlarda güneş ışınlarından olumsuz etkilenmeyen, doğa koşullarına uygun üretilmektedir. Dufold etiket denince akla sınırsız özellik gelmektedir. Dufold etiket üretim türleri;

Dufold etiketler 5 kategoride üretilmektedir.

Kendinden yapışma özelliğiyle Dufold etiket ilave yapıştırıcı masrafından korumaktadır.

Yüzeyine uygulanan mürekkebi kusursuz tutarak kalite kazandırmaktadır.

İki yüzü aşkın Durfold etiket türü bulunmaktadır.

Bunlardan sadece kadarlık bölümü özel üretim diğer bölüm ise termal transfer yazıcı özelliklidir.

İki katmanlı olarak üretilerek güçlü bir yapışma özelliğine sahiptir.

A4 boyutlu kağıt boyutunda üretilebilen Dufold etiket baskısı standart yazıcıda da üretilebilmektedir.

Termal transfer özellikli barkod yazıcıda tutucu alt katman pergaminle üretilmektedir. Pergamin bölgesinde ayrılarak uygulama alanına yapıştırılan Dufold etiket Homelt yani güçlü yapışkanlık özelliğiyle uzun ömürlüdür.
 
Dufold Etiket Türleri 
 
Dufold etiket türleri çok fazladır. Üretim özelliği, kullanım ihtiyacı, kullanıcı zevk ve isteklerine göre belirlenmektedir. Dufold etiket üretimi termal transfer özellikli barkod yazıcılarda yapılmaktadır. Rulo halinde üretilerek kolaylıkla kullanılabilmektedir. Tasarım özelliği ürün marka, model ve ihtiyaca göre geliştirilmektedir. Dufold etiketler beş ayrı bölümde üretilmektedir. Önce kağıt kaynaklı ve plastik kaynaklı olarak ikiye ayrılmaktadır.
 
Kağıt bazlı olarak bilinen Dufold etiketler;

Kuşe kağıttan üretilmektedir. Ve mat kuşe- parlak kuşe kağıt olarak da farklı olarak tasarlanabilmektedir.

Plastik kaynaklı olan Dufold etiket türleri ise;

PP mat plastik, PP şeffaf plastik ve PP parlak plastik özellikleriyle üretilebilmektedir.

Üretim özelliklerine göre etiketler farklı şekil ve boyutlarda üretilebilmektedir. Sınırsız renk seçeneği, özel tasarım ürün özelliğiyle güvenli kullanım sunmaktadır. Mürekkebi en iyi şekilde tutan Dufold etikete İnjekt etiket de denilebilmektedir. Yüzeyleri geleneksel etikete göre farklı olan Dufold etiket kolaylıkla edinilebilmektedir.
 
Dufold Etiket Nereden Alınır?
 
Güncel ticari faaliyetlerin yürütüldüğü dijital yöntemler her geçen gün artmaktadır. Üretim kalitesi yazıcının çözünürlüğüne bağlı olarak değişmektedir. Plastik alt yapıyla üretilen etiket türleri mürekkep tutuşu ve geniş üretim özellikleriyle öne çıkmaktadır. Dufold etiket ürüne dair bilgiler içeren notlar olarak da tanımlanabilmektedir. 
 
Fotoğraf kalitesinde, kusursuz tasarım etiket kullanmak ürün, marka, model, kullanım ömrü gibi içerikler barındırmaktadır. Kağıt tabanlı etiketler baskılı ve baskısız olarak üretilmektedir. Kağıt kaynaklı Dufold etiket, kuşe kağıt etiket, ömrü sınırlıdır ve doğa koşullarına karşı dayanımı düşüktür. Plastik tabanlı olarak üretilen Dufold etiketler ise daha yüksek dayanıma sahiptir. Dufold etiket özelliklerini üretildiği yazıcı belirlemektedir.
 
Yüksek çözünürlüklü yazıcılar fotoğraf kalitesinde etiket üretebilmektedir. Emsallerine göre maliyeti yüksek olan Dufold etiket, geniş tasarım özelliği, kalite ve güvenlik bakımından tercih edilmektedir. Kullanıcılar kolaylıkla internet erişimiyle Dufold etiket siparişi verebilir güvenle adresinde teslim alabilir. Uzun ömürlü muhteşem tasarımlı Dufold etiket türleri kullanıcı zevki ve ihtiyacına göre şekillenmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar