Kamil Keskin’de Yeni Sezon Kap Modelleri

Önizle
Reklam
Son Moda Tesettür Kap Modelleri

Tesettür giyimin yeni adresi olan https://www.kamilkeskin.com.tr/  . Fermuarlı tesettür kap modelleri bu senenin en gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Açılıp kapanma özellikleri sayesinde yaz hariç üç mevsimde dönüşümlü olarak kullanılabilir. Kabanların yerine geçen kap modelleri stilize ve sportif olması nedeniyle de tercih sebebidir. Süet olması nedeniyle hem soğuk hem de yağışlı havalara karşı etkin bir koruma sağlar. Aynı zamanda pardesü ve kaban modellerinden farklı olarak çok daha hafiftir. Rahat kalıp olan kaplar spor ayakkabılar ile birlikte de uyum içerisinde kombin yapılabilir.

Bir diğer model ise ucu lastikli olan modellerdir. Ucundaki lastikler ile birlikte ölçüleri pratik bir şekilde ayarlanabilir. Etek ucunda yer alan lastikler kot pantolonlar ile de tercih edilebilir. Şal yaka versiyonları ise özellikle kış aylarının vazgeçilmezleri arasında gösteriliyor. Aynı zamanda kuşaklı olmaları nedeniyle son derece modern ve çağı yakalamış izlenimleri ile göz doldurmaktadır. Kuşaklı ve şal yaka olan modellerde en dikkat çekici renkler haki, açık kahverengi ve siyahtır. Ütü ve temizlik işlemleri son derece pratik ölçülerle yerine getirilen bu ürünler uzun yolculuklarda da hanımlara eşlik edebilir.

Diğer Tesettür Kap Seçenekleri ve Fiyatları

Ekose tesettür kap modelleri 2018 yılı itibariyle kataloglarda en çok incelenen ürünler arasında bulunuyor. Ekose oldukları için düz şeritli ve sade tasarımlı pantolonlar ve etekler ile birlikte ikili takımlar halinde değerlendirilebilir. Ekose renkleri arasında siyah - beyaz ve de bordo - beyaz gibi ikili renk seçenekleri de mevcut. Yandan bağlama şeklinde imal edilen ve görenlerde hayranlık uyandıran yeni nesil kap seçenekleri de en uygun fiyatlar ile birlikte yeni alıcılarını bekliyor.

Bu ürünler yandan bağlamalı görselleri ile birlikte benzerleri arasında fark yaratmaktadır. Hem fermuarlı hem de kuşaklı olan modeller ise sportif bir model olarak değerlendirilip uygun ayakkabılar ile birlikte satın alınabilir. Yine aynı şekilde alttan bağcıklı olan versiyonlar hep aynı modelde kap ve kaban giyen hanımlar için gözle görülür oranda farklı bir alternatif oluşturmaktadır. Diğer kap seçenekleri arasında çıtçıt kuşaklı ve de kapüşonlu olan modeller yer alıyor

Yorum Gönder

0 Yorumlar