Club505 Evlilik İçin Uygun Bir Platform mu?

Önizle
Reklam
Arkadaşlık siteleri, günümüzün en popüler internet kanalları haline geldi. Hemen hemen internet ile alakası olan her yalnız bireyin bu uygulamalardan yararlandığı biliniyor. Dolayısı ile de artık bir eş bulmak ya da yalnız yaşayan bir birey için sevgili bulmak eskisi kadar zor değil. Kısa bir süre içerisinde ve son derece samimi bir şekilde ilişki kurmak mümkün. Ayrıca sürekli olarak aranan zengin sevgili nasıl bulunur sorusuna da cevap verebilmek için bu platformların kullanılabildiği yönünde bilgi verebiliriz. Clup505 gibi özel tanışma platformları aracılığı ile evlenen çiftlerin sayısı Avrupa’da çok fazladır. Aynı zamanda bu platform aracılığı ile tanışıp güzel bir ilişki kuran çift sayısı da yine aynı şekilde yüksek bir seviyededir. Tek gecelik ilişkilerde her ne kadar Tinder daha çok tercih ediliyor olsa da kullanıcısına seçkin insanları sunan ve match sistemi kullanmayan Club505, farkını diğer arkadaşlık sitelerinden açıyor. Club505’e üye olan herkes, kendi şehrindeki her karşı cinse direkt mesaj gönderebiliyor. Tabi bu siteye üye olabilmek için ya gelirinizin yüksek olması lazım ya da kültür seviyenizin. Bununla ilgili detaylara farklı içeriklerde değinebiliriz.

Club505’te Sohbeti İlerletmek ve Buluşmak

Yeni tanıştığı biriyle hemen buluşmayı kabul etmeyen bireylerin, bu yönde haklı olduklarını söylemek gerekir. Bireyler birbirlerini daha yakından tanımayı ve bu aşamadan sonra birlikteliklerini bir sonraki aşamaya taşımayı istemektedirler. Dolayısı ile de ilk mesaj sonrasında hemen buluşalım gibi bir yanılgıya düşmemek gerekir. Örnek vermek gerekirse Tinder’da ortalama güzellikteki bir kadının mesaj kutusu hiçbir zaman boş kalmıyor. Kadınların görüntüsüne dikkat etmeden çoğu erkek Tinder’da bu kadınları beğeniyor. Dolayısıyla rekabetin böylesine yoğun olduğu bir platformda karşınızdaki kadının güvenini kazanmak pek mümkün olmayabiliyor. Club505’te ise üyelerin sosyokültürel seviyesi neredeyse aynı diyebiliriz. Bu sebeple Club505 üyeleri arasında enteresan bir güven söz konusu. Ayrıca yabancı kaynaklardan da görebileceğiniz gibi Club505’te bir kadına mesaj attıktan sonra yanıt alma olasılığı %90 gibi uçuk bir oran. İstanbul’dan arkadaş bulma gibi servislere sahip olan platformlar aracılığı ile buluşmanın daha kolay olduğu kişiler ile tanışabilir ve bu yol ile de daha kısa bir süre içerisinde iletişiminizi geliştirerek buluşma kararı alabilirsiniz. Genel olarak buluşmaya yetecek bir sohbetin var olabilmesi için telefon numaralarının karşılıklı olarak verilmesi gerekir. Dolayısı ile de bu aşamaya kadar ikilinin birbirine karşı sürekli olarak saygılı bir şekilde davranması, buluşmanın da daha erken bir tarihte gerçekleşmesini sağlayacaktır.

Evliliğin İlk Adımları

İnternet ortamında tanışıp da evlenen çiftlerin sayısının son derece fazla olduğu biliniyor. Dolayısı ile de bu konuya bir önyargı ile yaklaşmamak lazım. Günümüzde artık insanların sosyal çevrelerinin büyük bir kısmı internet üzerindedir. Bu yüzden internet aracılığı ile tanışıp çok sağlam ilişki kurmanın, normal bir arkadaşlık ortamında tanışarak ilişki kurmaktan daha kolay olduğu çok açıktır. Bu bilgiler bağlamında internet üzerinden hizmet veren en iyi arkadaşlık sitesi platformlar aracılığı ile son derece sağlıklı ilişkiler kurulabileceğini ve bu yönde de evlilik yoluna bile girilebildiğini söyleyebiliriz. Ancak bu yolda her iki tarafın da birbirini çok daha iyi tanıyabilmesi için buluşmaların tekrarlanmasını ve direkt olarak evlilik yoluna girilmemesi gerektiğini tavsiye eden uzman görüşleri bulunuyor. Beraber daha çok vakit geçirerek daha iyi bir iletişim kurabilir ve bu sayede de evlenmek için uygun olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Bu platformları kullanarak yüzlerce kişiye erişim sağlayabilir ve iletişim kurabilirsiniz. Denemekte fayda var.

Yorum Gönder

0 Yorumlar