Popo Dikleştirme

Önizle
Reklam
Popo dikleştirme genel anestezi uygulanarak hastane ortamında yapılır. Ameliyat 1-2 saat sürer. Ameliyat sonrası hasta ilk birkaç gün yüzüstü ya da yan yatar. 3. günden sonra sırtüstü yatabilir ve rahatlıkla oturabilir. Kişi 7-10 gün içinde eski temposuna dönebilir. İz tam popo arasındaki katlantı izi içinde kaldığı için görünmez. 2-3 hafta korse kullanımı önerilir.

Popo estetiğini kimler yaptırmak ister ve hangi teknikler tercih edilir?

Zayıf ve düz popolu bayanlar popolarının özellikle pantolon giyince daha belirgin olmasını isterler. Zayıf kişilerden liposuction ile yeterli yağ elde etmek mümkün olmadığından silikon protezler ile popo şekillendirilir.

Ciddi kilo alıp veren kişilerde popo bölgesinde düzleşme oluşur. Karın, kalça ve bacak içi derisinde de sarkmalar ile beraber olan bu durumda karın, kalça, bacak içi ve popo bölgesi bir arada gerilir. İzler bel kısmında bikini hattında gizlenir.

Çene Estetiği


Çene estetiği insanların doğuştan gelen alt veya üst çenede oluşan doğumsal yada kaza sonucunda oluşan problemleri gidermenin cerrahi ismidir. Çene cerrahisinde yapılan işlemler çene törpüleme, çene uzatma, çene kısaltma, öne veya arkaya alınması gibi operasyonları içerir. Çene ucu geride olan hastalara yapılacak en uygun işlem çene protezidir.

Çene estetiği ameliyatı sonrası

• Hastanede kalmayı gerektirmez
• Çene bölgesinde hafif bir şişlik olabilir, bu birkaç gün içinde geçecektir.
• Ağız içinden yapıldığında iz bırakmaz,
• Ağız içinden uygulama yapıldığında yaklaşık 6 gün sıvı gıdalar ile beslenmesi ve gargara yapılması önerilir.
• Hasta 3-7 gün içinde normal günlük yaşamına dönebilir.
• Üçüncü haftadan sonra operasyonun, yüzünüze verdiği yaklaşık yeni şeklin farkına daha iyi varır ve keyfini çıkarmaya başlarsınız.

Meme Dikleştirme
Meme dikleştirme ameliyatında hasta ayakta muayene edilir. Meme başı yeri ve meme bezi miktarı ölçülür. Hastanın beklentileri değerlendirilir. Eğer hafif bir sarkma varsa meme bezi miktarı kabul edilebilir düzeyde ise meme bezi altına konulan silikon meme protezi ile meme daha dolgun ve dik konuma kavuşur. Eğer sarkma çok fazla ve meme bezi miktarı yeterli ise meme küçültme tekniklerine benzer şekilde toparlanır.

Meme dikleştirme estetiği sayesinde memelerde olan sarkıklık giderilirken, başka bir sorunu gündeme getirebilir. Ameliyattan sonra memelerde ameliyat izleri kalacağından, bunu sorun haline getirecek kişiler için bunun uygun bir ameliyat olduğu söylenemez. Yani memelerdeki izler sizin için sorun haline gelecekse, özellikle orta derecede olan meme sarkmalarında bu yolu tercih etmemeniz gerekir.

Meme Eşitsizliği

Meme eşitsizliği genel olarak memelerden bir tanesinin diğerine oranla büyük ya da küçük olması ile ortaya çıkar. Bunun yanı sıra meme başının birden çok olması ya da şekil bozuklukları da meme asimetrisine neden olmaktadır. Şekil bozuklukları ise en fazla rastlanan kronik meme sorunlarından bir tanesi olarak öne çıkıyor.

Eğer yetersiz ise silicon protezler ile bu eşitlik sağlanır. Operasyon 1-2 saat sürer. Genel anastezi altında yapılır. İz yapılacak işleme göre değişir. Ama genelde bu izler 6 ay içinde ten rengini alır.

Popo dikleştirme, çene estetiği, meme dikleştirme ve meme eşitsizliği hakkında detaylı bilgi almak için https://www.bulenttekerekoglu.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar