10 dakikada kalkık ve estetik bir burun

Önizle
Reklam
Botoks ve dolgu uygulamalarının kırışıklık ve hacim kaybı yaşayan cilt bölgelerindeki etkinliğinin yanı sıra, bu enjeksiyonlar düşük burun ucu ve estetik bir profil oluşturmada da kullanılıyor

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, botoks ve medikal dolguların burun estetiği için nasıl kullanıldığını açıkladı: "Botoks estetik alanında, 21. Yüzyılın en çok yapılan uygulaması.

Dolgu uygulamaları da hemen arkasından onu takip ediyor. Düzenli bir şekilde bu iki uygulama yapıldığı takdirde, yaşlanma belirtilerini geciktirmek ve olası mimik çizgilerinin derinleşmesini önlemek mümkün olabiliyor. Botoks ve dolgular sanılanın aksine sadece bu bahsettiğimiz işlevlere sahip değil, farklı deformitelerin düzeltilmesinde de kullanılıyor. Burun estetiğinde ise, özellikle profilinden memnun olmayan, burun ucuna estetik bir form kazandırmak isteyenlerin imdadına bu iki medikal teknik koşuyor".

10 dakikada kalkık ve estetik bir burun

" Burun ucunun biraz daha kalkık olması her zaman istenilen bir duruştur bunun yanı sıra yaş almaya başladıkça burun ucunun düştüğünü gözlemleriz. Eğer burnunuzda radikal bir sorun yoksa ve sadece bu düşüklüğü yok etmek istiyorsanız, burun ucuna ameliyatsız bir işlemle, hafif bir dikleştirme yapılabilir. Botoks enjeksiyonunu burnun ucunu aşağı çeken kaslara enjekte ediyoruz ve bu dikleşmeyi sağlıyoruz. Ayrıca aynı bölgeye dolgu uygulamalarıyla kontür düzeltmeleri yapabiliyoruz. Bu sayede ufak dokunuşlarla radikal olmayan ama profili gerçek anlamda değiştirip estetik hale getiren bir sonuç çıkıyor" diyen Cihantimur, işlemin ortalama 10 dakika sürdüğünü belirtti.

Şişlik ve morluk oluşmuyor

"Eğer burun ucunuzu aşağı çeken mimik kasları çok çalışmaya elverişliyse botoks ve dolgu uygulamasından son derece fayda görebilirsiniz. Ayrıca kliniklerimde, yine burun ucunu kaldırmaya yönelik Basit Burun Estetiği operasyonları da etkili sonuçlar veriyor" diyen Cihantimur, burna yapılan dolgu ve botoks uygulamalarının şişlik ve morluk gibi belirtiler göstermediğinin de altını çizdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar