Yatakta vahşi yaşam dersleri!

Önizle
Reklam
Yatakta vahşi yaşam dersleri!Haydi, içgüdülerini kullan! Vahşi doğadaki hayvanlardan esinlenerek kur yapmayı öğren ve eşini mutlu etmenin seksi yollarını keşfediniz.


Yatakta vahşi yaşam dersleri!

Ajandanı düzenle, müstehcen numaralar yap ve seks için doğru ortamı hazırla. Bu bahsettiklerim ateşli bir Hollywood filminden alıntı sahneler değil: sadece bazı hayvanlar tarafından kullanılan teknikler. Dahası, araştırmalar gösteriyor ki, tüylü ve kanatlı dostlarımız ön sevişme ve oral seks hakkında da bilgili. Duke Üniversitesi'nden Vanessa Woods, "Hayvanların ilişkileri karmaşık ve biz bazı türler arasında romantik ilişkiler olduğunu yeni anlıyoruz" diyor. İşte bu oyuncu yaratıklardan seks ve aşk üzerine öğreneceklerin:

GÖRSEL HEYECANLAR ARA

Pandalar düşük libidoya sahip olduğundan hayvanat bahçesi görevlileri harekete geçmeleri için onlara seks yapan pandaların görüntülerini izlettiriyormuş. Evlilik ve Seks Terapisti Jane Greer, "Kendini başka bir açıdan görmek, ön sevişmeye orijinal bir duygu katar ve görüntüler cinsel olarak uyanlmanı sağlar" diyor.

TARTIŞMANIN ARDINDAN İLİŞKİYE GİRMEK

Bonobolar (bir primat türü) seks esnasında iletişim kurar ve gerginliği azaltmak için çiftlesir. St. Paul, Minesota, St. Thomas Üniversitesi'nden Carol Bruess. "Problemleri hızlıca çözmenin yolu, partnerinin dokunuşu olabilir" diyor. Birbirinize masaj yapmak veya el ele tutuşmak genellikle özür dilemekten daha kolay ve daha etkilidir.

ZEVKİ UZAT

Baş aşağı karşılaşmaları esnasında dişi meyve yarasaları erkek eşlerine oral seks yapar. Ancak bu kızların akıllarındaki gizli fikir, partnerlerinin daha uzun süre dayanabilmesidir. Eğlenceyi devam ettirebilmek için cinsel ilişki sırasında ara verip ön sevişmeye geri dönebilirsin. Greer'e göre seksi uzatmak, onun da orgazmını yoğunlaştırır. Başarılı bir orgazm için kadınlar 20 dakika boyunca uyarılmaya ihtiyaç duyar.

UZUN UZUN SARIL

Aslanlar, iş aşka geldiğinde oldukça yumuşaktır. Esas işe başlamadan uzun süre birbirine sokulup kucaklaşın.
TouchMe Therej kitabının yazarı Yvonne K. Fulbright, "Duygusal yakınlığı arttırmak, iyi hissetme hormonu olan oksitosinin yükselmesini ve eşlerin birbirine daha çok âşık olmasını sağlar" diyor. Uzandığınızda oynaşın ve beraber televizyon seyrederken birbirinizin ayaklarını ovun.

ONU TOPLUM İÇİNDEYKEN ÖP

Bazı papağanlar gagalarını birbirinden ayırmadan tutkulu bir şekilde dillerini temas ettirir. Erkek arkadaşını kalabalık bir yerde öp: bu onun egosunu kabartır. Ona olan duygularını başkalarının yanında ifade ettiğinde, erkek arkadaşın bütün ilginin kendisinde olduğunu ve başkalarının ne düşündüğünü umursamadığını düşünür.

HOŞUNA GİDECEK SESLER ÇIKAR

Dişi örümcekler şiddetli tutku hissettiklerinde, yüksek seste iniltiler çıkarmaya başlar. Böylece partnerlerine eğlendiğini ifade eder ve onları heyecanlandırırlar. Ancak senin bir porno yıldızı gibi bir performans göstermen gerekmiyor. Greer, uygun zamanda çıkartılan bir "Ahh..." sesinin, partnerinin işine devam edebilmesi için gerekli cesareti sağladığını belirtiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar